
Класичний глінтвейн. Дуже простий рецепт
Цей рецепт порадує своєю простотою тих, хто тільки починає своє знайомство з глінтвейном. Готовий напій має яскраво-виражений смак і прекрасні лікувально-профілактичні властивості.Вам знадобитися:
• червоне сухе вино (напр. Ізабелла) - 750 гр.;
• вода - чверть склянки;
• цукор - 1 ст. ложка;
• гвоздика - 7 штук;
• мускатний горіх (тертий) - щіпка.
Посуд:
• турка;
• каструля з товстим дном.
Спосіб приготування:
Засипте мускатний горіх і гвоздику в турку. Залийте водою. Доведіть до кипіння. Потім потримаєте відвар на вогні ще 1 хвилину. Дайте йому настоятися протягом 15 хвилин. Потім, використовуючи каструлю, розігрійте вино і влийте в нього попередньо приготовлений настій прянощів. Додайте цукор. Тепер перед вами стоїть ключове завдання - ні в якому разі не доводити рідину до кипіння, в іншому випадку напій втратить свій неповторний колорит і букет смаку. Коли ваше творіння стане досить гарячим, знімайте його з вогню і розливайте по ємностям. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар