середа, 13 січня 2010 р.

Saperavi - традиції Грузії в українському виноробстві

"Сапераві" від Коблево. Що ж каже нам етикетка:

"Сапераві" - сухе сортове червоне вино, що виготовляється із старовинного грузинського сорту винограду Сапераві, який вже не один десяток років прекрасно почуває себе на українській землі. З нього виготовляють високоякісні вина з яскравим гранатовим кольором, складним гармонійним букетом, пікантним оксамитовим смаком.
Спирт 9,5 - 13,0 % обертів.
З недоліків слід виділити наявність консерванту - двуокису сірки, який тут замаскований під іменем антиоксидант :)

А тепер мій суб'єктивний висновок після дегустації вина: смак дійсно оксамитовий, помірна кислість смаку характерна сухим винам.

Для любителів солодких вин воно, звичайно, буде несмачним і кислим, а гурмани, що цінять вишукані дорогі вина, оберуть продукт зроблений в Грузії.

Таким чином якість продукту еквівалентна ціні. І якщови хочете купити вино з недорогої цінової категорії і любити сухі червоні вина, то це оптимальний вибір.

Джерело: Форум тестування вин

Немає коментарів:

Дописати коментар